aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη με τον Στιβ

Πάφος FC: Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη με τον Στιβ

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ώστε να τελειώνει μια και καλή οποιαδήποτε δυσάρεστα σενάρια, θα ταξιδέψει αύριο στη Λευκωσία η Πάφος FC για να αντιμετωπίσει τη Δόξα. Η παφιακή ομάδα «τρέχει» αήττητο πέντε αγωνιστικών (τρεις νίκες – δύο ισοπαλίες) και θα παραταχθεί στο Μακάρειο με στόχο να το διευρύνει.

Παράλληλα, από το ξεκίνημα των πλέι οφ, η Πάφος FC έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέση του Β’ γκρουπ. Οι Παφίτες θεωρούν πως με την παρουσία τους στα παιχνίδια που απομένουν μπορούν να αποδείξουν ότι άξιζαν μια θέση στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Έξτρα κίνητρο δίνει η φτωχή εκτός έδρας συγκομιδή, αφού μακριά από το «Στέλιος Κυριακίδης» η παφιακή ομάδα κατάφερε να πανηγυρίσει μόλις μια νίκη. Ο Στιβ Κωνσταντινίδης, λοιπόν, θέλει να δει την ομάδα του να παίρνει το δεύτερο φετινό της εκτός έδρας τρίποντο, και το πρώτο με τον ίδιο στον πάγκο της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ