aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Για την έκτη σερί και ιστορική!

Πάφος FC: Για την έκτη σερί και ιστορική!

Το νικηφόρο σερί της Πάφος FC δοκιμάζεται σήμερα (19:00) απέναντι στην Ανόρθωση, την οποία φιλοξενεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 11η αγωνιστική. Με μοναδικό στόχο την έκτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα που θα τη διατηρήσει σε απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη θέση, διευρύνοντας το εντός έδρας απόλυτο, θα υποδεχτεί την «Κυρία» η παφιακή ομάδα. Σε ενδεχόμενο νίκης μάλιστα, ο Χένινγκ Μπεργκ και οι παίκτες του θα γράψουν ιστορία, αφού θα πρόκειται για το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην Ανόρθωση.

Και μπορεί η παράδοση που διατηρεί η Πάφος FC κόντρα στην ομάδα της Αμμοχώστου να είναι αρνητική, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τον προπονητή της ομάδας. Ο Νορβηγός από το 2019 όταν και ήρθε στην Κύπρο, έχει αντιμετωπίσει την «Κυρία» εννέα φορές ως τεχνικός της Ομόνοιας, έχοντας καταγράψει τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μόλις μια ήττα.

Το πλάνο του Μπεργκ ενόψει του σημερινού ματς δεν περιλαμβάνει τους τραυματίες Ζάιρο, Ντράγκομιρ και τον τιμωρημένο Κανέ. Ο Καραμπάτζε που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού προπονήθηκε χθες και πιθανό να είναι στην αποστολή. Επιστρέφει ο Κβίντα που θα πάρει θέση δίπλα στον Μπάιριτς. Ο Άντος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ Ικόκο (δεξιά) και Ζουνίνιο (αριστερά) στα δύο άκρα της άμυνας. Την τριάδα στον χώρο του κέντρου εκτός απροόπτου θα συνθέσουν οι Χότσκο, Ναμ και Βαλακάρι. Στην επίθεση την τριπλέτα θα αποτελέσουν πιθανότατα οι Τάνκοβιτς, Σεμέδο και Αμπντουραχίμι.

Όσον αφορά τον Μουσταφά Ναμ που είναι στην αποστολή της Εθνικής Σενεγάλης για το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεδομένα θα λείψει από το ματς κόντρα στον Άρη (25/11), για το οποίο κάνουν αγώνα δρόμου οι Ζάιρο και Ντράγκομιρ.

Από εκεί και πέρα, ο κόσμος της παφιακής ομάδας ετοιμάζεται να σπάσει άλλο ένα ρεκόρ. Αυτό της διάθεσης 6.500 εισιτηρίων στο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ. Στο στρατόπεδο των γαλάζιων εκφράζεται η αισιοδοξία ότι σήμερα στο «Στέλιος Κυριακίδης» θα βρεθούν ακόμα περισσότεροι, προκείμενου να σπρώξουν την ομάδα τους στη νίκη. «Δεν σταματάει ο κόσμος να έρχεται δίπλα μας.

Ευελπιστούμε να σπάσουμε το ρεκόρ που έχουμε κάνει φέτος. Η στήριξη είναι αναγκαία και θέλουμε τους φιλάθλους μαζί μας», ήταν το μήνυμα που έστειλε στον κόσμο ο εκπρόσωπος Τύπου, Πολύβιος Παλιούρας.

Με αποκλεισμό από τρεις και δύο αγώνες αντίστοιχα τιμώρησε τους Γκαΐθκα Μεντιέτα (τεχνικός διευθυντής) και Λεωνίδα Παπαδάκη (γυμναστής) ο αθλητικός δικαστής, για όσα συνέβησαν στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Με πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Μπεργκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ