aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Για να μην αρχίσει να κοιτάει προς τα κάτω

Πάφος FC: Για να μην αρχίσει να κοιτάει προς τα κάτω

Τη δεύτερη νίκη σε οκτώ αγώνες κατά το τρέχον έτος θα επιδιώξει σήμερα η Πάφος FC. Απέναντι στο ανεβασμένο Παραλίμνι, άπαντες στο γαλάζιο στρατόπεδο αναγνωρίζουν πως πρέπει να υπερβάλουν εαυτόν ώστε να φτάσουν στο ζητούμενο, ελπίζοντας σε κατάληψη της έκτης θέσης.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα αρχίσουν να βλέπουν προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω. Η Πάφος FC, μέσα στο 2021 κέρδισε μονάχα τον Ολυμπιακό (5-0), εξήλθε ισόπαλη με την Καρμιώτισσα και ηττήθηκε από τον Εθνικό (1-2), τη Νέα Σαλαμίνα (0-2), τον ΑΠΟΕΛ (2-3), την ΑΕΚ (1-4) και την ΑΕΛ (0-1). Η τελευταία εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΛ, πάντως, ήταν ελπιδοφόρα.

Κάτι φαίνεται πως αλλάζει με τον Στιβ Κωνσταντινίδη στον πάγκο. Όσον αφορά στο αγωνιστικό, εκτός θα είναι οι Μπεριγκό, Πάνιτς ενώ αναμένεται να επιστρέψουν οι Αουρέλιο, Βα και Τόρες. Εάν κριθούν πανέτοιμοι, δεν αποκλείεται να πάρουν φανέλα βασικού στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ