aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Για φιλανθρωπικό σκοπό τα έσοδα από το φιλικό με τον Παναθηναϊκό

Πάφος FC: Για φιλανθρωπικό σκοπό τα έσοδα από το φιλικό με τον Παναθηναϊκό

Η Πάφος FC με ανακοίνωση μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook, γνωστοποίησε ότι τα έσοδα από τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την Πάφο για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πάφο στις 4 Δεκεμβρίου στις 18:00, σε αναμέτρηση που θα γίνει στην έδρα της κυπριακής ομάδας. Η Πάφος μάλιστα με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι τα καθαρά έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Διαβάστε επίσης: Το μέταλλο και η κλάση του Ζάιρο

Η ανακοίνωση της Πάφος FC:

18 χρόνια μετά, η ομάδα του Παναθηναϊκού επιστρέφει στην Πόλη μας για ένα μοναδικό φιλικό αγώνα απέναντι στην ΠΑΦΟΣ FC.

Ο πρωτοπόρος της Ελληνικής Superleague βρίσκεται στην Επαρχία μας και στο KORANTINA Cap St George για προετοιμασία ενόψει της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτήν την Κυριακή 4/12 και ώρα 18:00 δίνει φιλικό αγώνα με την ΠΑΦΟΣ FC, στο Στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”!

Ο αγώνας της ΠΑΦΟΣ FC με τον Παναθηναϊκό δεν είναι απλώς ένα απλό διεθνές φιλικό παιχνίδι, αλλά προσφορά προς την τοπική κοινωνία, αφού το καθαρό ποσό από τις πωλήσεις εισιτηρίων θα προσφερθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό για την υποστήριξη μελών της Τοπικής Κοινότητας που έχουν ανάγκη αυτά τα Χριστούγεννα.

Γενική είσοδος €10, παιδιά κάτω των 14 ετών Δωρεάν με την παρουσίαση ταυτότητας.

Εισιτήρια θα διατίθενται στα γραφεία της ΠΑΦΟΣ FC, ηλεκτρονικά http://tickets.pafosfc.com.cy και στα εκδοτήρια του Σταδίου δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα!

Η παρουσίαση Κάρτας Φιλάθλου είναι υποχρεωτική. Για τον λόγο αυτόν, δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα θα γίνεται έκδοση Κάρτας Φιλάθλου στην Αίθουσα “Αφροδίτη” δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα!

317732363 598110105647869 361735544340043962 N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ