aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Έβαλε Ντένι Χότσκο στον άξονά της

Πάφος FC: Έβαλε Ντένι Χότσκο στον άξονά της

Σε νέα μετεγγραφική κίνηση προχώρησε η Πάφος FC. Η ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς ενέταξε στο δυναμικό της τον Ντένι Χότσκο. Ο 27χρονος Μαυροβούνιος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος αλλά είναι σε θέση να συνεισφέρει και από τις άλλες δύο θέσεις στον άξονα, δηλαδή ως ανασταλτικός αλλά και ως επιτελικός.

«Η Πάφος FC ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας ανάμεσα στην ομάδα και τον έμπειρο Μαυροβούνιο ποδοσφαιριστή Ντένι Χότσκο, τα δικαιώματα του οποίου έχουν αγοραστεί από την ομάδα μας», ενημέρωσε ο σύλλογος.

Ακολούθως, έκανε αναφορά στο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή. «Ο Χότσκο, 27 ετών, αγωνίζεται ως μέσος αλλά και ως μεσο-επιθετικός και μεσο-αμυντικός. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Λόβτσεν Μαυροβουνίου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Μπούντουτσνοστ Ποντγκόριτσα στην Α’ Κατηγορία Μαυροβουνίου με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Φαμαλικάο Πορτογαλίας και τελευταία του ομάδα αυτή της Μουσκρόν Βελγίου».

Ο Χότσκο είναι διεθνής με την Εθνική Μαυροβουνίου. Έχει αγωνιστεί στους προκριματικούς γύρους του Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ και και μετράει συνολικά πέραν των 260 επίσημων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ