aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ετοιμάζει αλλαγές ο Πρέσλι

Πάφος FC: Ετοιμάζει αλλαγές ο Πρέσλι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αλλαγές ετοιμάζει ο Στίβεν Πρέσλι, ενόψει του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».  Ο τεχνικός της Πάφος FC έδωσε χρόνο σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του, στα ματς που προηγήθηκαν, όμως φάνηκαν κάποιες αδυναμίες, τις οποίες επιθυμεί να διορθώσει. Αυτό που λείπει πιο πολύ είναι η χημεία μεταξύ των ποδοσφαιριστών, η οποία όμως θα αποκτηθεί με τους συνεχείς αγώνες.

Οι βαθμοί φυσικά, φέρνουν και ανάλογη καλή ψυχολογία και όσο πιο γρήγορα έλθουν τόσο  καλύτερα για όλους. Η Πάφος FC δέχθηκε το πλήγμα με τον τραυματισμό του Κεβίν Μπεριγκό και η τεχνική ηγεσία είναι σίγουρο, πως θα αλλάξει κάποια πράγματα για να μπορέσει να διατηρήσει το επιθετικό στυλ που είχε με τον Γάλλο στην ενδεκάδα. Αλλαγές θα γίνουν και σε άλλες θέσεις, ειδικά τώρα που όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ετοιμότητας.

Ως γνωστό κάποιοι ποδοσφαιριστές ήλθαν λίγο προτού αρχίσει το πρωτάθλημα, ήθελαν κάποιον χρόνο για να αποκτήσουν την κατάλληλη φυσική κατάσταση, αλλά και για να εμπεδώσουν τη φιλοσοφία του Σκωτσέζου τεχνικού. Ο Πρέσλι ετοιμάζει τον Ανγκούλο για βασικό, ενώ ψάχνει και την κατάλληλη χημεία για να δημιουργήσει μια πιο δυνατή αμυντική γραμμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ