aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Επιδόσεις για να… ονειρεύεται

Πάφος FC: Επιδόσεις για να… ονειρεύεται

TOY ΓΙΩΡΓΟY ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ακλόνητη πίστη και αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο της Πάφος FC, μετά τις δύο απανωτές νίκες, επί της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ. Η Παφιακή ομάδα γύρισε σελίδα και «στόχευσε» στον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τον Ερμή, με σκοπό να πετύχει τρίτη συνεχόμενη νίκη για πρώτη φορά στην τρέχουσα περίοδο.

Ο Ζέλικο Κόπιτς ετοιμάζει την ομάδα του, χωρίς να υπολογίζει στους Καρώ και Κουλς. Υπάρχουν, όμως, πολύ καλές εναλλακτικές επιλογές γα να παρουσιαστεί πανέτοιμη η ομάδα της Πάφου. Με τις τελευταίες εμφανίσεις έχουν όλοι πειστεί πως όχι μόνο μπορεί να γλυτώσει η Πάφος FC τον υποβιβασμό, αλλά μπορεί στο μέλλον να φτάσει πολύ ψηλότερα.

Μάλιστα, μετά και την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, όλοι στην Πάφο πιστεύουν πως η ομάδα τους έχει τα φόντα να προχωρήσει για δεύτερη σερί χρονιά στα ημιτελικά του θεσμού. Η κλήρωση την έφερε αντιμέτωπη με την Ένωση στους «8» και θεωρητικά είναι ένα ζευγάρι που οι πιθανότητες για πρόκριση είναι μοιρασμένες. Πέρσι, η Πάφος FC αποκλείστηκε από τον Απόλλωνα στους «4».

Φέτος, αν περάσει το εμπόδιο της ομάδας του Παραλιμνίου, θα έχει αυξημένες πιθανότητες να κάνει την υπέρβαση και να φτάσει μέχρι και τον τελικό. Η ομάδα του Κόπιτς αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις στα παιχνίδια της, κυρίως κόντρα στις μεγάλες ομάδες με τις οποίες καταγράφει εντυπωσιακό απολογισμό, οπόταν δικαιούται να ονειρεύεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ