aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Επιδόρπιο με επιθετικό των 236 συμμετοχών, 40 γκολ και 31 τελικές πάσες

Πάφος FC: Επιδόρπιο με επιθετικό των 236 συμμετοχών, 40 γκολ και 31 τελικές πάσες

Ακόμα μια ποιοτική κίνηση για την Πάφος FC, με το κλείσιμο της μετεγγραφικής περιόδου! Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από τη Δημοκρατία του Πράσινου Ακρωτηρίου Τζέρσον Καμπράλ θα ενισχύσει το αριστερό άκρο της επίθεσης. Είναι 28 ετών και αγωνίζεται επίσης στη δεξιά πτέρυγα. Έχει πολύ καλή τεχνική και έφεση στο σκοράρισμα και την τελική πάσα.

Έχει μεγάλη εμπειρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και υπήρξε μέλος πολύ γνωστών ευρωπαϊκών ομάδων! Η τελευταία ομάδα του ήταν η Λέφσκι Σόφιας. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στη γαλλική Μπαστιά, καθώς και σε γνωστές ομάδες του ολλανδικού πρωταθλήματος, όπως Σπάρτα Ρότερνταμ, Τβέντε, Βίλεμ και Χάγη. Άρχισε την καριέρα του στην ακαδημία της Φέγενορντ και μάλιστα πανηγύρισε μαζί της το πρωτάθλημα κάτω των 17 ετών. Αργότερα κατάφερε να φτάσει στην πρώτη ομάδα.

Αγωνίστηκε με όλες τις Εθνικές Ομάδες Νέων της Ολλανδίας έχοντας πέραν των 30 συμμετοχών και στη συνέχεια έγινε μέλος της Εθνικής Πράσινου Ακρωτηρίου. Έχει σύνολο 236 αγώνες στο ενεργητικό του, έχει σκοράρει 40 φορές και έχει μοιράσει 31 τελικές πάσες! Βιογραφικό που πείθει ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τους γαλάζιους, στην προσπάθεια που θα κάνουν για να εισέλθουν στο α’ γκρουπ των πλέι οφ, μα και να πετύχουν μακρά πορεία στο κύπελλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ