aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Έπεσε «μαύρο» σε έξι λεπτά

Πάφος FC: Έπεσε «μαύρο» σε έξι λεπτά

Η Πάφος FC άρχισε τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ έχοντας το πόδι σφηνωμένο στο γκάζι. Προηγήθηκε με γκολ του Παλάσιος στο 5’, «διάβασε» σωστά τη διάταξη του αντιπάλου, «φόρτωσε» την αριστερή πλευρά των γαλαζοκιτρίνων και έκανε τη ζωή του Φεράρι δύσκολη. Ήλεγξε πλήρως τον αγώνα για 29’ και έδειχνε πολύ πιο επικίνδυνη από τον αντίπαλο.

Η φάση της ισοφάρισης του ΑΠΟΕΛ στο 29’ ξεγύμνωσε την αδυναμία της παφιακής ομάδας στις στατικές φάσεις. Παρόλο που έχει στις τάξεις τις ψηλούς ποδοσφαιριστές δεν αμύνεται σωστά και το πληρώνει. Ο Παλάσιος μάρκαρε με τα «μάτια» τον Ντβάλι, ο Ίβουσιτς αν και δεν φέρει την κύρια ευθύνη δεν δικαιολόγησε ούτε αυτή τη φορά τον πακτωλό χρημάτων δαπανήθηκαν για την απόκτησή του και από το… πουθενά παραβιάστηκε η εστία της Πάφου. Και ξαφνικά, σκοτάδι.

Η αποβολή του Ζουνίνιο στο 35’ επηρέασε ακόμα περισσότερο την ομάδα του Μίτσελ Σαλγκάδο που υποχρεώθηκε να φυλάξει τα νότα της στη συνέχεια του αγώνα. Για 45’ δεν κινδύνευσε σχεδόν καθόλου, παρέσυρε τον ΑΠΟΕΛ σε ανούσια κατοχή, όμως την ίδια ώρα ούτε η ίδια κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τον Μπέλετς, παρά την αποβολή του Καρώ στο 69’. Με εξαίρεση την προσπάθεια του Πελάτζιο στις καθυστερήσεις η παφιακή ομάδα δεν έκανε αισθητή την παρουσία της και στο τέλος ήταν τυχερή που δεν ηττήθηκε στην κραυγαλέα ευκαιρία του Εντονγκαλά. Τέθηκε και μαθηματικά εκτός κούρσας διεκδίκησης του πρωταθλήματος και θα δώσει σκληρή μάχη για ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ