aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Επάνοδος στις νίκες και συνέχεια στο αήττητο σερί

Πάφος FC: Επάνοδος στις νίκες και συνέχεια στο αήττητο σερί

Από τις 20 Νοεμβρίου και ένθεν, η Πάφος FC διατηρεί το αήττητο. «Τρέχει» ένα σερί έξι αγώνων, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες (Εθνικός, ΑΕΛ, ΑΕΚ) και τρεις ισοπαλίες (Άρης, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια). Σήμερα, ταξιδεύοντας στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (17:00 Cytavision2), θα επιδιώξει να δώσει και συνέχεια, επανερχόμενη στις νίκες μετά την ισοπαλία που προηγήθηκε με την Ομόνοια.

Θέλει το τρίποντο ώστε να συνεχίσει την προσπάθεια παραμονής της στην πρώτη εξάδα με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος. Ο Μίλανιτς ετοίμασε το πλάνο του, γνωρίζοντας το παιχνίδι του αντιπάλου και αναμένει από τους παίκτες του να ανταποκριθούν στον μέγιστο βαθμό.

Εξάλλου, η Πάφος FC ανακοίνωσε χθες τη συμφωνία συνεργασίας με τον έμπειρο Γερμανομαροκινό Χαμάντι Αλ Γκαντιούι. Ο σύλλογος κάνει αναφορά στο βιογραφικό του 31χρονου επιθετικού, που είναι διεθνής με το Μαρόκο και τελευταία του ομάδα ήταν η Στουτγκάρδη στην Μπουντεσλίγκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ