aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Επαναλαμβάνει εαυτόν…

Πάφος FC: Επαναλαμβάνει εαυτόν…

Χωρίς νίκη σε πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος έμεινε η Πάφος FC, μετά και την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για τη 2η αγωνιστική της β’ φάσης. Για πρώτη φορά κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, η παφιακή ομάδα μένει μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα σε πέντε σερί ματς, κάτι που προκαλεί προβληματισμό και ανησυχία ενόψει της συνέχειας και τον στόχο για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω του πρωταθλήματος.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στην περσινή σεζόν στην ίδια χρονική περίοδο, όταν οι γαλάζιοι είχαν καταγράψει ξανά τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα σε πέντε διαδοχικές αναμετρήσεις. Πέρσι τα σερί αυτά ανεπιτυχή αποτέλεσμα αποδείχτηκαν καθοριστικά, ώστε η Πάφος FC να μείνει εκτός τετράδας και εν τέλει να μην καταφέρει να εξασφαλίσει συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ευχή όλων στην παφιακή ομάδα είναι να μην στοιχήσουν και φέτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ