aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Έμφαση στον επιθετικό τομέα

Πάφος FC: Έμφαση στον επιθετικό τομέα

Ιδιαίτερη έμφαση στον επιθετικό τομέα έδωσε τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις ο προπονητής της Πάφος FC Ντάρκο Μίλανιτς, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή. Εκεί εντόπισε ο Σλοβένος το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ομάδα του στις πρώτες πέντε αγωνιστικές (με εξαίρεση το ματς της πρεμιέρας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ).

Από πλευράς της παφιακής ομάδας δεν εκφράζεται ανησυχία, σύμφωνα και με χθεσινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της, Πολύβιου Παλιούρα: «Με τη δουλειά που γίνεται δεν ανησυχούμε, θα βελτιωθούμε. Είμαστε αισιόδοξοι και δεν αγχωνόμαστε. Δημιουργούμε και θα έρθουν τέρματα».

Παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι οι Παφίτες δικαιούνταν να έχουν μαζέψει περισσότερους βαθμούς από την έως τώρα συγκομιδή τους: «Στο ποδόσφαιρο ό,τι δίνεις παίρνεις αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Αξίζαμε είτε δύο είτε τέσσερις βαθμούς περισσότερους».

Εξάλλου συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία της Πάφος FC για τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Ολυμπιακό, για την έκτη αγωνιστική στο «Στέλιος Κυριακίδης». Το αργότερο μέχρι αύριο αναμένεται και η επιστροφή των Όνι Βαλακάρι και Γουίλι Σεμέδο, οι οποίοι θα ενσωματωθούν άμεσα στις προπονήσεις της παφιακής ομάδας και θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους, ενόψει του ματς κόντρα στους μαυροπράσινους.

Ξεκίνησε χθες η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα και θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή, ενώ ως τιμή πώλησης των εισιτηρίων ορίστηκαν τα 5 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ