aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Έκαναν την καταγγελία και σκέφτονται τον Εθνικό

Πάφος FC: Έκαναν την καταγγελία και σκέφτονται τον Εθνικό

Τα λόγια της πράξη έκανε η διοίκηση της Πάφος FC, που είχε εξαγγείλει τις προηγούμενες ημέρες την καταγγελία της διαιτητικής ομάδας, της αναμέτρησης με αντίπαλο την Ανόρθωση. Η παφιακή ομάδα ενημέρωσε χθες για το γεγονός ότι προχώρησε σε επίσημη καταγγελία του διαιτητή Μάριου Χριστοφόρου και του χειριστή VAR Δημήτρη Σολωμού.

Τα παράπονα των Παφίτων εστιάζονται κυρίως στη φάση του τελευταίου λεπτού, στην οποία ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Πόποβιτς στην περιοχή, ενώ μεγάλη δυσφορία προκάλεσε το ότι ο διαιτητής δεν πήγε να δει τη φάση, ώστε να έχει ξεκάθαρη άποψη.

Οι άνθρωποι της Πάφος FC ισχυρίζονται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αδικούνται στο τρέχον πρωτάθλημα και κάνουν λόγο παράλληλα για έλλειψη σεβασμού προς την ομάδα τους. Σχετικά με αυτό αναμένεται να υπάρξει τοποθέτηση από πλευράς του εκ των ιδιοκτητών Ρομάν Ντουπόφ.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντάρκο Μίλανιτς και οι παίκτες του στρέφουν την προσοχή τους στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας (20/11), για τη δέκατη αγωνιστική. Έχουν στη διάθεσή τους δέκα ακριβώς ημέρες και θέλουν να προετοιμαστούν κατάλληλα, ώστε να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο και να φτάσουν στους πολυπόθητους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ