aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ευκαιρία να ανέβει στην 3η θέση

Πάφος FC: Ευκαιρία να ανέβει στην 3η θέση

Την ευκαιρία να υποσκελίσει στη βαθμολογία την ΑΕΚ (+1) για πρώτη φορά μετά τη 19η αγωνιστική και να πατήσει αυτομάτως στο τρίτο σκαλοπάτι, έχει η Πάφος FC στο σημερινό παιχνίδι που διεξάγεται στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η ομάδα του Καρσέδο, μετά την ισοπαλία απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα για την τελευταία αγωνιστική της α΄φάσης του πρωταθλήματος (0-0) καλείται να αντιδράσει στην πρεμιέρα των πλέι οφ, «φωνάζοντας» ότι θα παλέψει έως το φινάλε για την εξασφάλιση, τουλάχιστον, ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Εννοείται πως το σημερινό 90λεπτο έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Εξάλλου, η τελευταία φορά που κέρδισαν οι γαλάζιοι τους κιτρινοπράσινους ήταν πριν από 10 μήνες, εντός έδρας. Με γκολ των Αμπντουραχίμι (10΄, 23΄), Τάνκοβιτς (90’) και Κανέ (90’+4) είχαν επιβληθεί τον Απρίλιο του 2023 με 4-0. Στα δύο από τρία παιχνίδια που ακολούθησαν, η… μπίλια στα σταμάτησε στην ισοπαλία (1-1, 0-0) και στο ματς της α΄φάσης του τρέχοντος μαραθωνίου που διεξήχθηκε στην «Αρένα», η ομάδα του Καρσέδο ηττήθηκε με 0-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ