aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: «Έδεσε» Βαλακάρι μέχρι το 2026 και περιμένει τους μνηστήρες

Πάφος FC: «Έδεσε» Βαλακάρι μέχρι το 2026 και περιμένει τους μνηστήρες

Κάτοικος Πάφου μέχρι το 2026 θα παραμείνει ο Όνι Βαλακάρι! Η Πάφος FC ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Φινλανδού, που ολοκληρωνόταν τον Μάιο του 2023, για επιπλέον 3,5 χρόνια.

Με την κίνηση αυτή η παφιακή ομάδα έδεσε τον Βαλακάρι, ο οποίος εμφανίζεται ως υποψήφιος μετεγγραφικός στόχος ευρωπαϊκών ομάδων, εξασφαλίζοντας έτσι ότι θα βάλει ένα μεγάλο ποσό στο ταμείο της εφόσον συναινέσει σε μετεγγαφή.

Ο Φινλανδός διεθνής εντάχθηκε στην Πάφος FC τον Ιανουάριο του 2020 από τη νορβηγική Τρόμσο και έκτοτε κατέγραψε 85 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 35 γκολ και μοιράζοντας 15 ασίστ.

Θυμίζουμε, προηγήθηκαν οι ανανεώσεις των Ζάιρο και Αλέξανδρου Μιχαήλ, μέχρι το 2025 και 2024 αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση της Πάφος FC:

Ο Onni παραμένει εδώ και μεγαλώνει μαζί μας‼️

Η ΠΑΦΟΣ FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου με τον διεθνή Φινλανδό επιθετικό μέσο, Onni Valakari για επιπλέον 3,5 χρόνια.

Ο Onni Valakari εντάχθηκε στην ΠΑΦΟΣ FC τον Ιανουάριο του 2020 από τον σύλλογο της Νορβηγίας Tromso IL. Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Πάφου μόλις δύο ημέρες αργότερα πέτυχε δύο τέρματα. Έχει πραγματοποιήσει συνολικά 85 επίσημες εμφανίσεις για την ομάδα, σημειώνοντας 35 γκολ και 15 τελικές πάσες. Ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας για τη σεζόν 2021-22, έλαβε το Βραβείο Καλύτερου Γκολ δύο φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν και επιλέχθηκε ως μέλος της καλύτερης αρχικής ενδεκάδας τη σεζόν 2021-22.

Onni σου ευχόμαστε τα καλύτερα!‼️

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ