aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Έχει «θεμέλια» για το μεγάλο βήμα

Πάφος FC: Έχει «θεμέλια» για το μεγάλο βήμα

Η Πάφος FC, απέδειξε σε άλλο ένα παιχνίδι ότι διαθέτει άκρως ποιοτικό σύνολο, ικανό να μπει σφήνα στους «μεγάλους» της κατηγορίας και να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ομάδα του

Ντάρκο Μίλανιτς όχι μόνο είδε στα μάτια την Ομόνοια στο ΓΣΠ, αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να έφευγε από τη Λευκωσία με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές. Το γεγονός και μόνο πως κανένας στην ομάδα δεν έμεινε ευχαριστημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας, δεικνύει πάρα πολλά.

Η τριάδα στην επίθεση που αποτελείται από τους Βαλακάρι-Σεμέδο-Ζάιρο προκάλεσε αρκετά ρήγματα στην αμυντική διάταξη των πρασίνων, με τους δύο πρώτους να συνδυάζονται άψογα, ανοίγοντας το σκορ. Αν είναι κάτι που έλειψε ήταν το καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια. Η Πάφος FC, θα μπορούσε να πάρει γερό προβάδισμα στο πρώτο μέρος, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Μίλανιτς δεν ενήργησαν με ψυχραιμία και έτσι, οι ευκαιρίες έκαναν φτερά. Προσπάθησε στη συνέχεια να διαχειριστεί το υπέρ της προβάδισμα, αλλά η άτυχη στιγμή του Μιχαήλ, στοίχισε εν τέλει το δεύτερο «τρίποντο» στο τρέχον πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, στις προπονήσεις της Πάφος FC ενσωματώνεται πλέον και ο Αΐλτον. Ο Βραζιλιάνος μπακ που αποτελεί άλλη μία ποιοτικότατη προσθήκη, τίθεται στη διάθεση του προπονητή του. Μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης και αναλόγως της κατάστασής του θα κριθεί κατά πόσον θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τη Δόξα. O 26χρονος αριστεροπόδαρος μπακ, υπενθυμίζουμε, αγωνίστηκε με επιτυχία στις Στουτγάρδη και Καραμπάχ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ