aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Δοκιμές, Πρέσλι και προϋπολογισμός

Πάφος FC: Δοκιμές, Πρέσλι και προϋπολογισμός

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι Μπρουλς και Γκουλόν θα είναι εκτός πλάνου από τον αυριανό αγώνα με την Αλκή στο «Στέλιος Κυριακίδης». Ο Στίβεν Πρέσλι ίσως αφήσει και ένα-δύο άλλους βασικούς παίκτες εκτός για να δώσει την ευκαιρία σε άλλους να αγωνιστούν και να μετρήσουν τις δυνατότητές τους. Κάποια παιδιά, όπως ο Ζαχαρίου, ο Χριστοδούλου και άλλοι νεαροί Κύπριοι ίσως πάρουν χρόνο συμμετοχής απέναντι στην Αλκή. Το παιχνίδι δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η σεζόν για την Πάφος FC  έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί, όμως στα τρία παιχνίδια που έχουν απομείνει, ο στόχος θα είναι μόνο οι νίκες και οι καλές εμφανίσεις, για να μην αφήσουν πίσω τους καμιά σκιά χαλάρωσης ή αδιαφορίας.

Πιο πολύ αυτό που ενδιαφέρει τον σύλλογο της Πάφου είναι να αρχίσουν νωρίς να πλέκουν τον ιστό του προγραμματισμού. Την εβδομάδα που ακολουθεί θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του προπονητή, καθώς βρίσκονται στην Κύπρο οι Ρώσοι επενδυτές, οι οποίοι θα έχουν ρόλο και λόγο σε πολλά θέματα οργάνωσης. Η σεζόν που τελειώνει, αν και πειραματική, όπως τη χαρακτηρίζουν οι άνθρωποι της διοίκησης, ήταν πετυχημένη. Υπήρχε μια αμφισβήτηση από μερίδα του κόσμου στην αρχή, όμως όλα κύλησαν ομαλά και όχι μόνο η ομάδα παρέμεινε στην Α’ Κατηγορία, αλλά έφθασε και μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Υπήρχαν παιχνίδια που πρόσφερε καλό θέαμα και όλα αυτά ανεβάζουν πλέον τον πήχη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Έγιναν και λάθη τα οποία δεν στοίχισαν, γιατί η διοίκηση του Χρίστου Γλυκύ χειρίστηκε με καθαρό μυαλό ότι πήγαινε να δημιουργήσει προβλήματα. Όπως λέχθηκε, ο προϋπολογισμός θα είναι υψηλότερος κατά 30% στη νέα σεζόν, καθώς θα απαιτηθεί σωστή ενίσχυση και άλλα μέτρα που θα καταστήσουν πιο αξιόμαχη την ομάδα για να μπει με πιο πολλές απαιτήσεις στο πρωτάθλημα. Δεν διαφεύγει κανενός πως στη νέα σεζόν το πρωτάθλημα θα διεξάγεται με 12 ομάδες, οπότε θα χρειαστεί σωστή στελέχωση και διαχείριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ