aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: «Διπλό» για να ’χει το πάνω χέρι

Πάφος FC: «Διπλό» για να ’χει το πάνω χέρι

Οι δύο πιο πρόσφατες νίκες της Πάφος FC ήταν απέναντι στις ομάδες με τις οποίες θα δώσουν τη «μάχη» για το τρίτο ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος, την ΑΕΚ (4-0) στο «Στέλιος Κυριακίδης, που αντιμετωπίζει σήμερα στην «Αρένα» και τον Απόλλωνα (1-0) εκτός έδρας. Τον οποίο θα φιλοξενήσει την τελευταία αγωνιστική. Έχει, λοιπόν, τη συνταγή, την οποία θα θελήσει να ακολουθήσει και σήμερα στην έδρα της ΑΕΚ (19:00, Primetel1) ώστε να φύγει νικήτρια και να βρεθεί τόσο κοντά στην παρθενική παρουσία της στα Κύπελλα Ευρώπης.

Η αποστολή της ομάδας του Σαλγκάδο δεν θα είναι εύκολη, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που παίζει στην έδρα του και έχει με τη σειρά του ως επιτακτική ανάγκη τη νίκη. Θα χρειαστεί έξυπνη τακτική και να ακολουθηθεί πιστά το πλάνο. Η Πάφος FC, βάσει αριθμών, είναι καλύτερη από την αντίπαλό της και επιθετικά και αμυντικά, απομένει να το επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές της γνωρίζουν τη σημασία του αγώνα και παράλληλα αποτελεί πρόκληση και για τους ίδιους να συνδέσουν το όνομά τους με την πρώτη ευρωπαϊκή παρουσία του Συλλόγου.

Χαρακτήρα «τελικού» έχει για την Πάφος FC το σημερινό ματς, με τους ποδοσφαιριστές της να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από ένα μήνα, δίνοντας αξία στον τελευταίο τους αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα, θέλοντας να αποτελέσει γιορτή για την πόλη αφού με νίκη θα γίνει… Ευρωπαία!

Στα ευχάριστα για τον Ισπανό τεχνικό της παφιακής ομάδας, η επάνοδος των Παλάσιος και Ζουνίνιο, που εκτός απροόπτου θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα. Ο πρώτος στο κέντρο της άμυνας και ο δεύτερος στο αριστερό άκρο. Όσον αφορά στον Ζάιρο, ενδέχεται να είναι στην αποστολή, με περιορισμένες τις πιθανότητες συμμετοχής του. Είναι κάτι που θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν θα ρισκάρουν την παρουσία του.

Στην Πάφος FC θέλουν και θα έχουν τη στήριξη των οπαδών τους. Θα βρεθούν στο βόρειο πέταλο, δίνοντας ώθηση στους ποδοσφαιριστές για να φθάσουν σε μία σημαντική νίκη. Θέλουν να δουν την ομάδα τους για πρώτη φορά στην Ευρώπη και αυτός ο στόχος περνά μέσα από το σημερινό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ