aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: «Διπλό» για να μπει ξανά σε τροχιά Ευρώπης

Πάφος FC: «Διπλό» για να μπει ξανά σε τροχιά Ευρώπης

Για το «διπλό», που θα τη βάλει ξανά σε τροχιά Ευρώπης, πάει η Πάφος FC σήμερα στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση (19:00, Cablenet1). Ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός, κόντρα σε μια ομάδα που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ και σ’ ένα γήπεδο που έχει ηττηθεί στις πέντε από τις εννέα επισκέψεις της, ωστόσο υπάρχει η πίστη και η αισιοδοξία ότι στο σημερινό ματς μπορεί να τα καταφέρει. Άλλωστε, οι Παφίτες έχουν αποδείξει πολλάκις κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ότι κοιτάζουν κάθε αντίπαλο στα μάτια ανεξαρτήτως έδρας και αυτό φιλοδοξούν να πράξουν και σήμερα.

Κάτω από τα δοκάρια της Πάφος FC αναμένεται να βρίσκεται ο Ντάνιελ Αντός, αφού ο Άρτουρ Ρούντκο αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο τελευταίο ματς κόντρα στον Άρη και εκτός απροόπτου θα είναι στον πάγκο. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας θα καταγράψει την τέταρτη του συμμετοχή στη φετινή αγωνιστική περίοδο, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, και έχει ως στόχο να κρατήσει ανέπαφη την εστία του για πρώτη φορά, βοηθώντας έτσι τα μέγιστα την ομάδα του. Ο Ευγένιος Πέτρου, που αποβλήθηκε στον αγώνα απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», δεν υπολογίζεται από τον Ντάρκο Μίλανιτς, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση, ηρεμία και πειθαρχία, προκειμένου να καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ