aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Δίνει έμφαση στην άμυνά της

Πάφος FC: Δίνει έμφαση στην άμυνά της

Μια ομάδα για να έχει απαιτήσεις σε υψηλό επίπεδο επιβάλλεται να έχει καλό τερματφύλακα και συμπαγή αμυντική γραμμή. Ο Ντάρκο Μίλανιτς, ο τεχνικός της Πάφος FC, είναι έμπειρος και γνωρίζει σε τι πρέπει να δώσει έμφαση.

Αυτό που ξεχώρισε μέσα από τα δύο φιλικά της παφιακής ομάδας στην Αυστρία είναι η αμυντική συμπεριφορά. Δεν δέχεται εύκολα γκολ. Δέχθηκε μόλις ένα από τη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ, ενώ στο δεύτερο με αντίπαλο την Ντιναμό Σέσκε Μπουντέγιοβαϊς διατήρησε το μηδέν παθητικό.

Από την άλλη, μπορεί να πέτυχε μόλις ένα γκολ αλλά δεν είναι κάτι που προκαλεί ανησυχία. Επίσης, το γεγονός ότι η Πάφος FC θα δώσει δυνατά παιχνίδια στην Ισπανία, όπου θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες, κρίνεται σημαντικό στην προσπάθεια να «χτίσει» από την άμυνα, δεχόμενη πίεση.

Εξάλλου, η ακαδημία της Πάφος FC, «η μεγαλύτερη ακαδημία ποδοσφαίρου της πόλης μας» όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, έχει ολοκληρώσει τον προγραμματισμό και τον καταρτισμό των αγωνιστικών τμημάτων της και των ηλικιών Grassroots για τη νέα αγωνιστική περίοδο «και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει το πρόγραμμα προπονήσεων για τη νέα σεζόν».

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο ανανεωμένο Προπονητικό Κέντρο της Πάφος FC «Νάσος Κωνσταντίνου» και στο αθλητικό κέντρο «Marakana».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ