aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Δεν βγαίνουν ούτε με αίτηση από την 11άδα

Πάφος FC: Δεν βγαίνουν ούτε με αίτηση από την 11άδα

Δύο αγωνιστικές πριν από τη συμπλήρωση του α΄γύρου, όλοι κι όλοι τρεις ποδοσφαιριστές της Πάφος FC έχουν βρεθεί στο αρχικό σχήμα και στα 11 παιχνίδια του πρωταθλήματος. Βασικός και αναντικατάστατος κάτω από τα δοκάρια είναι ο Ιβιτσα Ίβουσιτς, ο οποίος με την έως τώρα παρουσία του δίνει «απαντήσεις» για τις όχι και τόσο θετικές εμφανίσεις στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Ο Κροάτης τερματοφύλακας έχει μεγάλη συμβολή στο γεγονός πως οι γαλάζιοι διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη αμυντική γραμμή του μαραθωνίου με 7 τέρματα.

Άλλος ένας παίκτης που ξεχωρίζει στην παφιακή ομάδα είναι ο Μουσταφά Ναμ. Κάνει «αθόρυβη» δουλειά στην καρδιά του κέντρου, με τον Σενεγαλέζο να παρουσιάζεται γενικώς πολύ πιο βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι. Πέτυχε ένα γκολ στην έως τώρα διαδρομή.

Και την τριάδα των παικτών που έχουν μόνιμη θέση στο αρχικό σχήμα του Καρσέδο, κλείνει ο Ζάιρο. Ο Βραζιλιάνος, άλλη μία σεζόν αποτελεί το άλφα και το ωμέγα στην επιθετική γραμμή της Πάφος FC. Σε 11 αγώνες, πρόλαβε να σκοράρει 8 φορές, φανερώνοντας την αξία του. Οι Ντράγκομιρ, Μποτσκάι και Ικόκο, μετρούν από 10 συμμετοχές στη βασική ενδεκάδα του Ισπανού προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ