aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Δεν θέλει με τίποτα να φανεί το κενό του Ζάιρο

Πάφος FC: Δεν θέλει με τίποτα να φανεί το κενό του Ζάιρο

Άμεση επάνοδο στις επιτυχίες θέλει η Πάφος FC, που αντιμετωπίζει αύριο τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο. Ο Μπεργκ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του, χωρίς να υπολογίζει τον Ζάιρο λόγω καρτών. Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος, την πιο αξιόπιστη επιλογή στο σκοράρισμα και η προσπάθεια είναι να μην φανεί καθόλου η απουσία του.

Η παφιακή ομάδα θα ψάξει το «διπλό», που θα της επιτρέψει να διατηρήσει επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη ή ακόμη και να βρεθεί σε μια απ’ αυτές σε περίπτωση που ο Άρης δεν κερδίσει την Ανόρθωση. Η ήττα από την ομάδα της Αμμοχώστου, αλλά και η ισοπαλία με τον Άρη, είχαν ως αποτέλεσμα την οπισθοχώρηση στην 4η θέση, χάνοντας πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος. Το αυριανό παιχνίδι κρίνεται σημαντικό, στην προσπάθεια της Πάφος FC να μπει στα πλέι οφ με καλές πιθανότητες υλοποίησης του στόχου της. Παράλληλα θα επιδιώξει να βρεθεί για πρώτη φορά σε τελικό κυπέλλου και να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τους οργανωμένους φιλάθλους, θα διευθετήσουν τη δωρεάν μεταφορά του κόσμου της ομάδας στο Μακάρειο για τον αυριανό αγώνα. Ώρα αναχώρησης η 16:30 από το Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ