aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Δεν σκοράρει (εκτός έδρας) ούτε με αίτηση…

Πάφος FC: Δεν σκοράρει (εκτός έδρας) ούτε με αίτηση…

«Χάνεται» μακριά από το «Στέλιος Κυριακίδης» η Πάφος FC. Ο βαθμός της ισοπαλίας που έβαλε στο σακούλι στην πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, ήταν μόλις ο δεύτερος με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και μετά από πέντε εκτός έδρας ματς.

Στατιστικό που την καθιστά ως τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος, πάνω μόνο από τον ουραγό Εθνικό, που έχει ένα βαθμό. Ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό προκαλεί όμως στον Ντάρκο Μίλανιτς η επιθετική επίδοση της ομάδας μακριά από το γήπεδο της, που είναι η χειρότερη του πρωταθλήματος. Η Πάφος FC δεν έχει καταφέρει να «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα στις τρεις τελευταίες εξόδους απέναντι σε Απόλλωνα, Ανόρθωση και Άρη, ενώ έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στα πέντε φετινά εκτός έδρας ματς της.

Πλέον η προσοχή της παφιακής ομάδας στρέφεται στον αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, τον οποίο ο Σλοβένος τεχνικός είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει χθες στο ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ