aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Δεν είναι όλα μαύρα

Πάφος FC: Δεν είναι όλα μαύρα

Προβληματισμός επικρατεί στην Πάφος FC μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, τα οποία θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω του πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι η παφιακή ομάδα έμεινε για πέμπτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη είναι αναμενόμενο πως στεναχωρεί και απογοητεύει. Όσον αφορά στην τελευταία αναμέτρηση, ωστόσο, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ δεν είναι όλα μαύρα για την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ.

Αντιθέτως, υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος, που θέλει την Πάφος FC να φεύγει από το ΓΣΠ με βαθμολογικό όφελος, κάτι που λίγες ομάδες έχουν καταφέρει στη φετινή σεζόν. Την ίδια ώρα, η ομάδα της Πάφου είναι η μοναδική που κατάφερε να κρατήσει τον ΑΠΟΕΛ ως γηπεδούχο, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο, στο μηδέν παθητικό. Παράλληλα, ήταν και η πρώτη φορά που οι γαλάζιοι μπόρεσαν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους μετά από έξι αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο, και τη νίκη (1-0) κόντρα στην ΑΕΛ.

Τα συγκεκριμένα δεδομένα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η αμυντική λειτουργία των παικτών του Μπεργκ απέναντι στους γαλαζοκίτρινους ήταν αρκετά καλή, φροντίζοντας η εστία του Ίβιτσα Ίβουσιτς να απειληθεί ελάχιστα, μπορούν να αποτελέσουν ενθαρρυντικά στοιχεία ενόψει της συνέχειας. Η συμπαγής, οργανωμένη και συγκεντρωμένη λειτουργία της παφιακής ομάδας στην άμυνα χρειάζεται να αποτελέσει οδηγό στα δύσκολα παιχνίδι που ακολουθούν, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

«Για άλλη μία φορά μας απογοητεύει το αποτέλεσμα, αλλά μας ικανοποιεί η εμφάνιση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα, με έναν πολύ καλό αντίπαλο και σταθήκαμε πολύ καλά, αλλά δυστυχώς δε βρήκαμε το γκολ που θέλαμε για να πάρουμε τη νίκη», ήταν το ραδιοφωνικό σχόλιο του Πολύβιου Παλιούρα για την αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ