aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Δεύτερος μακροβιότερος με 313 ημέρες ο Μίλανιτς

Πάφος FC: Δεύτερος μακροβιότερος με 313 ημέρες ο Μίλανιτς

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Πάφος FC αποτελεί από την Τρίτη ο Ντάρκο Μίλανιτς, μετά από 313 ημέρες συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Σλοβένος τεχνικός είναι ο δεύτερος μακροβιότερος προπονητής στον πάγκο της παφιακής ομάδας στην «εποχή» της διοίκησης Σεργκέι Λομάκιν, πίσω μόνο από τον Ζέλικο Κόπιτς, που ήταν στο τιμόνι της ομάδας για 383 ημέρες (10/18 – 11/19).

Ήταν επίσης, ο όγδοος προπονητής επί Ρώσων ιδιοκτητών, μετά τους Λούκα Έλσνερ, Στίβεν Πρέσλι, Ζέλικο Κόπιτς, Τζέρεμι Στιλ, Κάμερον Τόσακ, Ντμίτρι Μιχαϊλένκο και Στιβ Κωνσταντινίδη, οι οποίοι πλέον είναι σε αναζήτηση για τον ένατο, που θα οδηγήσει την ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα, η Πάφος FC συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ, υπό τις οδηγίες του Μίτσελ Σαλγκάδο. Ο Ισπανός εκτός απρόοπτου θα βρίσκεται και στον πάγκο της παφιακής ομάδας στην «Αρένα», μαζί με τον Νίκο Κωνσταντινίδη (προπονητής τερματοφυλάκων) και θα ηγηθούν στην προσπάθεια διεκδίκησης όσων ελπίδων της έχουν απομείνει για την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ