aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Δεύτερη νίκη θα σημαίνει πάρα πολλά

Πάφος FC: Δεύτερη νίκη θα σημαίνει πάρα πολλά

Να δώσει συνέχεια στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΛ, φιλοδοξεί η Πάφος FC στην αποψινή αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο Ντάρκο Μίλανιτς και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο στη Λάρνακα και ότι πρόκειται για ματς με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Θέλουν όμως και θα ψάξουν το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.

Σε άλλες τρεις ανάλογες προσπάθειες στο πρωτάθλημα, η παφιακή ομάδα απέτυχε να «κολλήσει» δεύτερη σερί νίκη, αφού τις νίκες επί των ΑΠΟΕΛ, ΠΑΕΕΚ και Εθνικό, ακολούθησαν οι ήττες από τις ΑΕΛ, Ανόρθωση και ισοπαλία απέναντι στον Άρη. Έξτρα κίνητρο αποτελεί η πρώτη νίκη της Πάφος FC στην «ΑΕΚ Αρένα», αφού μέχρι και σήμερα, σε σύνολο τεσσάρων επισκέψεων, δεν έχει νικήσει ποτέ την ομάδα της Λάρνακας, μετρώντας τρεις ήττες και μια ισοπαλία.

Ενδεχόμενο βαθμολογικό όφελος θα σημαίνει ένα ακόμα βήμα προς την εξασφάλιση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι, αποτελεί όμως στόχο από το ξεκίνημα της σεζόν. Ο Μίλανιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Κέβιν Μπεριγκό και τον τιμωρημένο Ζάιρο. Στη διάθεση του τίθενται όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου και του Αλέξανδρου Μιχαήλ που επιστρέφει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ