aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: «Χτίζει» ισχυρό κορμό

Πάφος FC: «Χτίζει» ισχυρό κορμό

Καλό, ποιοτικό ρόστερ διαθέτει η Πάφος FC. Μπορεί να μην πέτυχε τους στόχους της στη λήξασα σεζόν, όμως κατά γενική ομολογία διαθέτει σπουδαίους ποδοσφαιριστές, στους οποίους και θα επενδύσει ενόψει και της νέας περιόδου. Γι’ αυτό και η πρόθεση είναι, όποιος προπονητής κι αν έλθει, να γίνουν λίγες προσθαφαιρέσεις.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει η ομάδα να διατηρήσει ταυτότητα και ομοιογένεια, επιδιώκοντας να κάνει το βήμα παραπάνω. Σ’ αυτό το πλαίσιο γίνεται προσπάθεια όπως διατηρηθούν στο ρόστερ οι Κανέ και Μπάιριτς, που αγωνίστηκαν με τη μορφή δανεισμού. Λίγες και ποιοτικές προσθήκες, μπορούν να προσδώσουν δυναμική στην Πάφος FC για να πάει πιο ψηλά.

Όσον αφορά στο κεφάλαιο προπονητής, στην παφιακή ομάδα δεν θέλουν να λένε πολλά αναμένοντας την απόφαση των ιδιοκτητών. Βρίσκονται ήδη στην Κύπρο και προτίθενται να τρέξουν το θέμα, με στόχο να κλείσει το συντομότερο. Η πρόθεση είναι για σύναψη συνεργασίας με τεχνικό που να γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα, γι’ αυτό και «φωτογραφίζεται» όλο και πιο έντονα το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Εξάλλου, τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Προπονητικού Κέντρου της Πάφος FC «Νάσος Κωνσταντίνου» θα πραγματοποιηθούν σήμερα (17:00). Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παρουσία των επίσημων αρχών της επαρχίας Πάφου.

Όσο για το γηπεδικό, στην Πάφος FC επιμένουν για παραμονή της ομάδας στο «Στέλιος Κυριακίδης» και ασκούν πίεση εκεί που πρέπει. «Ο ξεκάθαρος στόχος μας είναι να μείνουμε στο “Στέλιος Κυριακίδης”. Θέλουμε να μείνουμε στο σπίτι μας, εκεί που έχουμε «χτίσει» δυναμική» είπε ο Πολύβιος Παλιούρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ