aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Χωρίς ίχνος υποτίμησης

Πάφος FC: Χωρίς ίχνος υποτίμησης

Με την ταμπέλα του μεγάλου φαβορί πάει στη Λευκωσία η Πάφος FC, όπου θα αντιμετωπίσει στο Μακάρειο Στάδιο την ΑΕΖ, σε νοκ-αουτ παιχνίδι της πρώτης φάσης του κυπέλλου (18:00). Η διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει και το γεγονός ότι η ομάδα του Ζακακιού αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία, δεν ξεγελά τον Χένινγκ Μπεργκ. Υπάρχει μεν αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία στο στρατόπεδο των γαλάζιων ότι θα φέρουν εις πέρας την αποστολή, ωστόσο δεν υπάρχει ίχνος υποτίμησης προς τον αντίπαλο.

Ο Νορβηγός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού δεν έχουν προκύψει αγωνιστικά προβλήματα. Από εκεί και πέρα, αναμένεται πως θα πραγματοποιηθούν αλλαγές στην ενδεκάδα. Θα δώσει την ευκαιρία ο Μπεργκ, σε παίκτες που δεν έχουν καταγράψει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Πέντε διαδοχικές προκρίσεις στην πρώτη φάση του κυπέλλου μετρά η Πάφος FC αποκλείοντας κατά σειρά Διγενή Ορόκλινης, Ολυμπιακό, Αγία Νάπα (δις) και Ομόνοιας 29 Μαΐου. Τελευταίος αποκλεισμός της παφιακής ομάδας στο συγκεκριμένο προκριματικό γύρο ήταν την αγωνιστική περίοδο 2016-17 από την Αναγέννηση Δερύνειας (2-3, παρ.).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ