aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Αξιολόγηση ρόστερ και αποφάσεις

Πάφος FC: Αξιολόγηση ρόστερ και αποφάσεις

TOY ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Εν αναμονή της οριστικής απόφασης της διοίκησης της Πάφος FC για το μέλλον του βρίσκεται ο Στιβ Κωνσταντινίδης, με τις πιθανότητες πάντως για παραμονή να μην είναι με το μέρος του. Ο Αγγλοκύπριος τεχνικός τα πήγε εξαιρετικά στο διάστημα που βρέθηκε στον πάγκο της παφιακής ομάδας, ωστόσο το πιθανότερο είναι να αποτελέσει παρελθόν.

Εξάλλου σε αξιολόγηση του ρόστερ προχώρησε ο Μίτσελ Σαλγκάδο, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Ντουμπάι. Θετική αξιολόγηση πήραν οι Γεράσιμος Φυλακτού και Πάουλους Αραγιούρι, των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώθηκαν, το πιθανότερο όμως είναι να ανανεωθούν. Πιθανότατα στο «Στέλιος Κυριακίδης» θα συνεχίσει και ο Καμίλο Σάιθ, για τον οποίο υπάρχει η πρόθεση να ασκηθεί η οψιόν αγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Κατά τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου αναμένεται να αναχωρήσει για τη Λετονία η παφιακή ομάδα, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ