aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ας είναι…

Πάφος FC: Ας είναι…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η πρώτη νίκη της Πάφος FC είναι γεγονός, όμως και πάλι με την εμφάνισή της προβλημάτισε. Με το αχ και το βαχ κατέβαλε την αντίσταση της αποδεκατισμένης Νέας Σαλαμίνας, λέγοντας ουσιαστικά «ευχαριστώ» στο λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα. Γκολ το οποίο έκρινε το ματς.

Η ομάδα της Πάφου κερδίζει ηρεμία και χρόνο αφού ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος, για να βελτιώσει τα κακώς έχοντα στην ομάδα και να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια. Ο Κάμερον Τόσακ, εφόσον θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία, θα πρέπει να δουλέψει σε πολλούς τομείς για να μπορέσει η ομάδα του να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο με την επανέναρξη των υποχρεώσεών της.

Το γεγονός ότι, για άλλη μια σεζόν η Πάφος ξεκινά τις υποχρεώσεις της με πολλές ελλείψεις στο ρόστερ, είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει και να απασχολήσει. Πληρώνει την κακή πορεία της στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, σε μεγάλο βαθμό λόγω των πολλών αλλαγών στην ενδεκάδα της από παιχνίδι σε παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ