aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Αρκετά τα ανοιχτά μέτωπα

Πάφος FC: Αρκετά τα ανοιχτά μέτωπα

Αρκετά είναι τα θέματα που καλούνται να επιλύσουν στην Πάφος FC, την ίδια ώρα που η ομάδα πραγματοποίησε χθες την πρώτη προπόνηση επί κυπριακού εδάφους. Σύμφωνα με τον πρόεδρο, Ρομάν Ντουμπόφ, ο Πάντσεον είναι στην Πάφο και θα υπάρξει συνάντηση για να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα που προέκυψε.

Όπως ανέφερε, υπάρχει συμφωνία με αριστερό μπακ που θα ανακοινωθεί σύντομα και επίσης θα αποκτηθεί επιθετικός εγνωσμένης αξίας. Ο Ρώσος ενθάρρυνε τον κόσμο, λέγοντας ότι η ομάδα θα χρειαστεί τη στήριξή του για να κάνει το βήμα παραπάνω.

Από εκεί και πέρα, διαρρέει πως ο Βα παρουσιάζει τάσεις αποχώρησης, με τη διοίκηση να λαμβάνει δράση. Μάλιστα, πληροφορίες φέρουν τον βραχύσωμο επιθετικό να έχασε σημαντικό σκέλος της προετοιμασίας.

Όσον αφορά στον Μέρφι, μάλλον θα μπει σε χειρουργείο λόγω προβλήματος που είχε στο παρελθόν. Στη λίστα αυτών που έχασαν την προετοιμασία στο εξωτερικό βρίσκεται και ο Τόρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επομένως το μέλλον του στην Πάφος FC είναι αβέβαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ