Μέσω της επίσημής της σελίδας στο Facebook, η διοίκηση της Πάφου αναφέρεται στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά:
«Με αυτή την αναμέτρηση έφτασε και το τέλος μίας αρκετά επιτυχημένης αγωνιστικής περιόδου, η οποία βρίσκει την Πάφος F.C πίσω εκεί που πραγματικά ανήκει, στη Α’ Κατηγορία.
Μέσα από μία χρονιά με αρκετές δυσκολίες η ομάδα μας κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα σε ένα πολύ απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα και να επανέλθει στην Α’ Κατηγορία. Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, τον προπονητή μας και το επιτελείο του για την επιτυχία τους.
Τις πιο θερμές μας ευχαριστίες στους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι πίστεψαν σε αυτήν και δεν την εγκατέλειψαν ούτε στα δύσκολα, αλλά ούτε και στις επιτυχίες, παρά μόνο έμειναν πιστοί και την στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις. Για την ιστορία ΠΑΦΟΣ – Ολυμπιακός 1-2. Σκόρερ για την ομάδα μας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Andrian Patulea.
Όσον αφορά στις μελλοντικές επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μας… ραντεβού την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α’ Κατηγορία!».