aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Από την Λα Κορούνια και τη Θέλα στον ΑΠΟΕΛ

Πάφος FC: Από την Λα Κορούνια και τη Θέλα στον ΑΠΟΕΛ

Τις λεπτομέρειες του προγράμματος προετοιμασίας της ανακοίνωσε η Πάφος FC. Οι γαλάζιοι θα ταξιδέψουν στην Αυστρία αρχές Ιουλίου και κατά το διάστημα της παρουσίας τους θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τις Μποαβίστα, Λα Κορούνια, Κορούχο, Θέλτα και Ντιναμό Μόσχας. Αρχές Αυγούστου θα μεταβούν στην Ελλάδα για φιλικό με ομάδα της Σούπερ Λιγκ, ενώ κατά τελικό στάδιο,  θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες, απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας και τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει το επίσημο πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει του νέου Πρωταθλήματος 2021-22.

Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία στις αρχές Ιουλίου, όπου η ομάδα πρόκειται να περάσει δύο εβδομάδες προπόνησης.

Στις 22 Ιουλίου, η ομάδα πρόκειται να μεταβεί στην Ισπανία όπου πέρα των προπονήσεων, θα λάβει μέρος σε δυνατούς φιλικούς αγώνες ενάντια σε γνωστές ομάδες οπως οι Boavista FC, Deportivo La Coruna, Coruxo FC, RC Celta και FC Dynamo Moscow.

Κατά την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, η ΠΑΦΟΣ FC θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για έναν φιλικό αγώνα με ομάδα της Superleague, ενώ το τελικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο στο ανανεωμένο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας. Κατά τελικό στάδιο, η ομάδα μας θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες, απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας και τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ