aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά

Πάφος FC: Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά

Η πορεία της Πάφος FC στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ήταν κάτι περισσότερο από εντυπωσιακή. Έχοντας απολογισμό εννέα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και καμία ήττα στις πρώτες 13 αγωνιστικές, η παφιακή ομάδα βρισκόταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στο +1 από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ. Το «ονειρικό» ξεκίνημα ήταν λογικό να ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών, με την όρεξη των Παφιτών για κατάκτηση του πρωταθλήματος να ανοίγει για τα καλά.

Η συνέχεια ωστόσο για την Πάφος FC στον δεύτερο γύρο, ο οποίος ολοκληρώνεται με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, ήταν «εφιαλτική», με απολογισμό πέντε νίκες, τέσσερις ήττες, τρεις ισοπαλίες σε σύνολο δώδεκα αναμετρήσεων. Πρόκειται για συγκομιδή που κατατάσσει την παφιακή ομάδα στην όγδοη θέση της ειδικής βαθμολογίας και στο -8 από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Κάθε άλλο παρά τυχαία είναι λοιπόν η υποχώρηση των γαλάζιων στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Στο ματς απέναντι στην ομάδα του Τακτακαλά, η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ φιλοδοξεί να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να πάει με φόρα στα β’ φάση του πρωταθλήματος, ώστε να ξεκινήσει τη βαθμολογική της αντεπίθεση. Υπάρχει η πίστη και η αισιοδοξία άλλωστε στο στρατόπεδο των Παφιτών, ότι μπορούν να αφήσουν πίσω τους το κακό διάστημα που προηγήθηκε και να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ