aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Αντίδραση και τέλος στα «Χ»

Πάφος FC: Αντίδραση και τέλος στα «Χ»

Οι συνεχόμενες ισοπαλίες, συνολικά τέσσερις στο πρωτάθλημα, έφεραν την Πάφος FC στο -9 από την κορυφή. Είναι κάτι που προβλημάτισε και θα θελήσει να το τερματίσει στη δύσκολη έξοδο με την Ομόνοια, την Κυριακή.

Δεν την παίρνει άλλο, θέλει νίκες για να επιστρέψει και να τρέξει για να «κλειδώσει» ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παρόλο που είναι διαφορετικός θεσμός, με πιθανή νέα απώλεια βαθμών, η Πάφος FC θα επηρεαστεί ως ένα βαθμό για το παιχνίδι που θα ακολουθήσει και πάλι με την Ομόνοια για το κύπελλο.

Αυτό που σημειώνουν στην παφιακή ομάδα είναι πως, έκαναν καλά παιχνίδια, τα οποία όμως δεν συνδυάστηκαν με νικηφόρο αποτέλεσμα. Αναμένουν αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους ο Μπεργκ δουλεύει καθημερινά και αναμένει να είναι κυρίως αποτελεσματικοί στην επίθεση. Επιστρέφει σήμερα και ο Ικόκο και πλέον ο Νορβηγός τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και εκτός απροόπτου η Πάφος FC θα πάει κομπλέ στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ