aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ανεβασμένη και αποφασισμένη

Πάφος FC: Ανεβασμένη και αποφασισμένη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Χωρίς τους Πάουλους Αραγιούρι και Ναβαρόνε Φουρ, αναχωρεί η αποστολή της Πάφος FC για το Παραλίμνι, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο βράδυ (20:00) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής τους βυσσινί.

Η ομάδα της Πάφου προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχθεί ούτε ένα γκολ! Επικράτησε κατά σειρά της Νέας Σαλαμίνας (1-0), του ΑΠΟΕΛ (1-0), της Καρμιώτισσας (3-0) και της ΑΕΛ (1-0), κάτι που δεικνύει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι, έχει σταθερή παρουσία και, ασφαλώς, υψηλές βλέψεις.

Ο προπονητής της Πάφος FC, Ντιμίτρι Μιχαϊλένκο, κατάφερε να εμφυσήσει στο σύνολο νέα στοιχεία και πρωτίστως να ανεβάσει αγωνιστικά αρκετούς ποδοσφαιριστές. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε οι γαλάζιοι σε καμία περίπτωση δεν επαναπαύονται.

Ο Ουκρανός κόουτς έχει ενημερωθεί για τα πάντα σχετικά με τον αυριανό αντίπαλο και κατά τις τελευταίες προπονήσεις οι εντολές που έδωσε προς τους παίκτες του ήταν συγκεκριμένες. Περιμένει ότι θα συνεχίσουν με την ίδια προσήλωση και συγκέντρωση στα ανασταλτικά καθήκοντά τους, έχοντας παραλλήλως καθαρό μυαλό στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ