aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ανεβαίνει πολύ ψηλά ο πήχης με Μαρσίνιο

Πάφος FC: Ανεβαίνει πολύ ψηλά ο πήχης με Μαρσίνιο

Την απόκτηση του Βραζιλιάνου εν ενεργεία διεθνή ποδοσφαιριστή, Μαρσίνιο, ανακοίνωσε η Πάφος FC. Πρόκειται για 26χρονο δεξί ακραίο αμυντικό που σε όλη του την καριέρα αγωνίστηκε στη Βραζιλία.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στα τμήματα υποδομής της Μποταφόγκο, ενώ για ένα χρόνο (Απριλίο 2021-Απρίλιο 2022) αγωνίστηκε στην Ατλέτικο Παραναένσε. Έχει συνολικά καταγράψει 91 συμμετοχές στην Α’ Κατηγορία Βραζιλίας με τις φανέλες των δύο ομάδων.

«Είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Ανδρών της Βραζιλίας, λαμβάνοντας μέρος στις επίσημες προπονήσεις της ομάδας, ενώ κλήθηκε να αγωνιστεί σε 4 φιλικούς αγώνες της Σελεσάο, όντας ο αντικαταστάτης του Ντάνι Άλβες, μαζί με αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως οι Νεϊμάρ, Βινίσιους, Κασεμίρο, Κουτίνιο και άλλους παγκόσμιας φήμης διεθνείς με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας. Είναι η πρώτη φορά στο κυπριακό ποδόσφαιρο που εν ενεργεία Βραζιλιάνος διεθνής εντάσσεται στο πρωτάθλημα», σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Πάφος FC.

Ο πήχης, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, τίθεται στη νέα σεζόν πολύ πιο ψηλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ