aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ανανέωση συνεργασίας με Μιχαήλ έως το 2024

Πάφος FC: Ανανέωση συνεργασίας με Μιχαήλ έως το 2024

Η Πάφος FC ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Μιχαήλ έως το 2024. Παρά το γεγονός ότι στην τρέχουσα σεζόν δεν έχει αγωνιστεί, καθώς ο Χένινγκ Μπέργκ δύσκολα αλλάζει την επιτυχημένη συνταγή και δικαιώνεται, οι γαλάζιοι δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στον Κύπριο αμυντικό με ένα νέο συμβόλαιο:

«Η ΠΑΦΟΣ FC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του νεαρού, Κύπριου, διεθνή ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Μιχαήλ μέχρι το 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣.
🤝Ο Αλέξανδρος, 22 ετών (28.01.2000) αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ξεκίνησε την καριέρα του σε μικρή ηλικία στην Καρμιώτισσα και στη συνέχεια μεταγράφηκε στην ομάδα του Κούρη Ερήμης. Εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας το καλοκαίρι του 2021.
⚽Ο Αλέξανδρος ήταν διεθνής με τις Εθνικές ομάδες νέων της Κύπρου και είναι στέλεχος της Εθνικής ομάδας Ελπίδων. Κατά την περσινή περίοδο αγωνίστηκε σε 8 επίσημους αγώνες με τα χρώματα της ομάδας μας σε όλες τις διοργανώσεις.
💙Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο καλή επιτυχία‼️».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ