aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Αμυντικά κενά και αδυναμίες

Πάφος FC: Αμυντικά κενά και αδυναμίες

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα έχασε η Πάφος FC με αντίπαλο την Ανόρθωση, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στο φινάλε. Και μπορεί το γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο 90΄+7 να «πλήγωσε» την παφιακή ομάδα, ωστόσο περισσότερο προβλημάτισε. Για δεύτερο διαδοχικό ματς δέχτηκε περισσότερα από ένα γκολ (έχει προηγηθεί η ήττα με 1-2 από τον Άρη), φτάνοντας συνολικά τα τέσσερα στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις. Όσα δηλαδή είχε δεχτεί στους οκτώ προηγούμενούς της αγώνες.

Αυτό που ο Ντάρκο Μίλανιτς δεν θέλει με τίποτα να συμβεί, είναι η ομάδα του να χάσει την αμυντική της σταθερότητα και συνέπεια που είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν, στην τελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος. Ο στόχος για έξοδο στην Ευρώπη παραμένει ζωντανός και ο Σλοβένος τεχνικός θέλει να «εκμεταλλευτεί» τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων και να επαναφέρει την άμυνα της Πάφος FC στα… γνωστά της επίπεδα, ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέχρι τέλους.

Η προσπάθεια για επίτευξη του στόχου αυτού μπορεί να είναι δύσκολη, όμως απομένουν άλλα επτά ματς μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν, μέσω των οποίων η παφιακή ομάδα θα διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ