aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Άλλη μία νίκη και ξεπερνά τον φετινό «εαυτό» της

Πάφος FC: Άλλη μία νίκη και ξεπερνά τον φετινό «εαυτό» της

Η Πάφος FC ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοσή της. Μετά τη νίκη απέναντι στον Εθνικό (2-0), έφτασε στις τρεις διαδοχικές επιτυχίες (προηγήθηκαν αυτές επί της Νέας Σαλαμίνας 3-0 και του Ερμή 3-1), βάζοντας πλέον πλώρη για να προσθέσει τέταρτη σερί χάντρα στο κομπολόι στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στην Καρμιώτισσα.

Η παφιακή ομάδα κατέγραψε ξανά τρεις κολλητές νίκες τον περασμένο Οκτώβριο, όταν είχε κερδίσει κατά σειρά τις Νέα Σαλαμίνα (1-0), ΑΠΟΕΛ (1-0) και Καρμιώτισσα (3-0), με το σερί να σταματά ωστόσο στην ήττα από την Ανόρθωση (0-1) στον θεσμό του Κυπέλλου.

Το σύνολο του Στιβ Κωνσταντινίδη, απαλλαγμένο από το άγχος, αποδίδει καλό ποδόσφαιρο κατά τους τελευταίους μήνες και «τρέχει» για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον δεύτερο όμιλο.

Απέναντι σε ομάδες με χαμηλότερο προϋπολογισμό, αλλά με τεράστια δίψα για βαθμολογική συγκομιδή, βγάζει… θετικό αγωνιστικό πρόσωπο, αποδεικνύοντας πως με λίγη περισσότερη προσοχή θα μπορούσε να κερδίσει στην πρώτη φάση του μαραθωνίου μία θέση στην πρώτη εξάδα. Η Πάφος FC απέχει έναν μόλις βαθμό από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά έχει αγώνα λιγότερο απέναντι στο Παραλίμνι, τον οποίο θα δώσει στις 28 Απριλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ