aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Άλλες απαιτήσεις, ίδια συνταγή

Πάφος FC: Άλλες απαιτήσεις, ίδια συνταγή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 

Πιο απαιτητικό παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο με την Ομόνοια περιμένει η Πάφος FC σήμερα στο «Στέλιος Κυριακίδης» απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Κάτι που φαίνεται άλλωστε από την κατάσταση των δύο ομάδων της Λευκωσίας στο χρονικό σημείο που διανύουμε. Το σχήμα και η τακτική των γαλάζιων δεν θα διαφέρουν σε σχέση με το προπερασμένο Σάββατο στο ΓΣΠ, όμως είναι σίγουρο πως θα προσέξουν τη δραστηριότητα του αντιπάλου στη μεσαία και την επιθετική γραμμή, με στόχο να μη δεχθούν γκολ.

Ο Ζέλικο Κόπιτς προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές του με πρώτιστο στόχο να κρατήσει μακριά από την εστία του Μολ τους γαλαζοκίτρινους. Από εκεί και πέρα, θα περιμένει από τους Ανγκούλο (φωτό), Νέμετς, Ζαχαρίου και Κουλς να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις, προσδοκώντας να χτυπήσει στον κενό χώρο τον ΑΠΟΕΛ. Το θετικό είναι πως στη διάθεση του Κροάτη προπονητή βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές και χωρίς προβλήματα ετοίμασε το πλάνο για τον σημερινό αγώνα.

Η ομάδα δείχνει πως έχει τις δυνατότητες να μπει στον σωστό δρόμο, γιατί διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές, όμως θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια και τρέξιμο σε όλους τους χώρους σήμερα. Το άσχημο μπάσιμο στο πρωτάθλημα μπορεί να… διαγραφεί με συνεχόμενες επιτυχίες, όμως ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ