aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα

Πάφος FC: Αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα

Σχεδόν δύο μήνες χωρίς νίκη είναι η Πάφος FC. Από την πρεμιέρα, στις 21 Αυγούστου, όταν νίκησε με το ευρύ 4-0 τον ΑΠΟΕΛ, δεν γεύθηκε ξανά τη χαρά της νίκης. Ακολούθησε η βαριά ήττα από την ΑΕΛ (0-4) και μετά τέσσερις σερί ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1). Ομάδα των ισοπαλιών η παφιακή ομάδα αφού μετρά τέσσερις σε έξι αγώνες, όμως με αυτό τον τρόπο δεν κόβει δρόμο.

Μάζεψε μόλις 7 βαθμούς σε έξι ματς, συγκομιδή που δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο στον σύλλογο αφού οι στόχοι της Πάφος FC στην τρέχουσα σεζόν είναι ιδιαίτερα υψηλοί. Η πίεση στο πρόσωπο του Ντάρκο Μίλανιτς όλο και αυξάνεται όσο η ομάδα δεν φθάνει στη νίκη, με μερίδα οπαδών να αποδοκιμάζει τον Σλοβένο τεχνικό με το τέλος του αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό (1-1).

Η εμφάνιση της Πάφος FC στο προχθεσινό παιχνίδι δεν ήταν ανάλογη των προηγούμενων, ωστόσο κρατούσε τη νίκη μέχρι το 89’. Έχει πολλά να πει στους παίκτες του ο Μίλανιτς για την παρουσία τους στο τελευταίο ματς αλλά και ο ίδιος να αλλάξει στο παιχνίδι της ομάδας του ενόψει της συνέχειας. Ο Βαλακάρι με το γκολ που πέτυχε έφθασε τα τρία στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ