aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Αυτό που τής έκανε μεγάλη ζημιά φέτος

Πάφος FC: Αυτό που τής έκανε μεγάλη ζημιά φέτος

Η ενδεκάδα της Πάφος FC που αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα, είναι εντελώς διαφορετική από πέρσι. Αν και μόνο τρεις-τέσσερις (Σιρόκ, Νέμετς, Ράσιτς, Φιλιώτης) είναι οι ποδοσφαιριστές, που πέρσι ήσαν βασικοί και συνεχίζουν και φέτος. Από εκεί και πέρα οι νέοι που αποκτήθηκαν καλούνται να τραβήξουν το κουπί, να πάρουν την ομάδα τους, στα πόδια τους, γιατί όσο καταξιωμένος και αν είναι ο νέος προπονητής, μόνο οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, μπορούν να ανεβάσουν την απόδοση τους.

Δεν έχουμε δει ακόμη τους Μπεσάρα, Πάντσεον, Τόρες, Αραγιούρι, Σακό να ξεδιπλώνουν για τα καλά το ταλέντο τους. Τα ματς που ακολουθούν θα κρίνουν πολλά για το μέλλον της παφιακής ομάδας. Θα είναι τροχιοδεικτικά, ενώ αν έλθουν άμεσες επιτυχίες, πέραν από τους βαθμούς, θα ανέβει και η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών.

Αυτό που έκανε ζημιά φέτος, ήταν ο αργοπορημένος προγραμματισμός, αλλά και η αγωνιστική απειθαρχία που παρουσίασε η ομάδα, η οποία για πολλούς οφειλόταν στη χημεία που ήταν δύσκολο να επιβληθεί από τον προηγούμενο προπονητή. Ο χρόνος έχει παρέλθει και όλοι θα είναι υπό αυστηρή κριτική. Και ο νέος προπονητής και οι ποδοσφαιριστές που θα έχουν και την μεγαλύτερη ευθύνη αν κάτι δεν πάει καλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ