aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος F.C.: Ξόδεψαν χρήμα και έχουν απαιτήσεις

Πάφος F.C.: Ξόδεψαν χρήμα και έχουν απαιτήσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι Λομάκιν και Ντούμποφ χειρίζονται το θέμα της πρόσληψης νέου προπονητή στην Πάφος FC και μέχρι το Σαββατοκύριακο θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Οι προπονήσεις συνεχίζονται υπό την επίβλεψη του Νίκου Κωνσταντινίδη, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν συνειδητοποιήσει και τις δικές τους ευθύνες.

Οι επενδυτές στον παφιακό σύλλογο ξόδεψαν αρκετό χρήμα και έχουν απαιτήσεις από όλους. Άλλωστε, γι’ αυτό και μετά τα πρώτα ανεπιτυχή αποτελέσματα προχώρησαν στην απόλυση του Στίβεν Πρέσλι. Οι δυνατότητες των ποδοσφαιριστών είναι περισσότερες από αυτές που έδειξαν μέχρι σήμερα, τονίζουν στην Πάφο. Οι Ρώσοι έχουν μεγάλες φιλοδοξίες για την ομάδα τους και η επιλογή του νέου προπονητή θα γίνει με κάθε προσοχή.

Προπονητής που θα τους εμπνέει

Ούτε και οι ποδοσφαιριστές της Πάφου δεν νιώθουν καλά μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας. Ορισμένοι, μάλιστα, από αυτούς απέρριψαν προτάσεις από άλλους συλλόγους, που τους «φλέρταραν» έντονα, γιατί πίστεψαν πως η παφιακή ομάδα είχε προοπτική διάκρισης.

Για την ώρα, είναι απογοητευμένοι και το μόνο που απομένει είναι να βρουν τον καλό εαυτό τους, με έναν προπονητή που θα τους εμπνέει. Είναι γι’ αυτό που στην Πάφο ψάχνουν καλά το θέμα της πρόσληψης νέου προπονητή, καθώς θέλουν να βρεθεί ο κατάλληλος, που θα ανεβάσει αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές. Με ένα – δύο καλά αποτελέσματα πιστεύουν πως όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ