aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος F.C.:Θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί

Πάφος F.C.:Θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Να «κολλήσει» πέμπτη νίκη θέλει η Πάφος FC, που αντιμετωπίζει το Παραλίμνι στο «Τάσος Μάρκου» (20:00) για την 11η αγωνιστική. Η ομάδα του Μιχαϊλένκο, που διανύει την καλύτερη περίοδό της στη σεζόν, πάει με φόρα στο Παραλίμνι για το «διπλό» που θα της επιτρέψει ακόμη και να βρεθεί στην εξάδα. Στην Πάφος FC δεν εφησυχάζουν λόγω της βαθμολογικής θέσης του αντιπάλου τους.

Αντιθέτως, αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης και θα προσεγγίσουν τον αγώνα με κάθε σοβαρότητα, που θα τους επιτρέψει να αυξήσουν τις πιθανότητες για επιτυχία. Το σίγουρο είναι ότι, η Πάφος FC βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και θα θελήσει να αξιοποιήσει το γεγονός αυτό. Προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ.

Ο Μιχαϊλένκο δεν έχει στη διάθεσή του, τους Αραγούρι και Φουρ. Ωστόσο, υπάρχουν επιλογές αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται πλέον σε καλό βαθμό ετοιμότητας και ο Ουκρανός προπονητής είναι σε θέση να παρουσιάσει δυνατό σύνολο, ικανό να οδηγήσει την Πάφος FC σε άλλη μια επιτυχία.

Εξάλλου, ο σύλλογος με ανάρτησή του στα ΜΚΔ που συνοδευόταν από φωτογραφικό υλικό από τη χθεσινή τελευταία προπόνηση, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας. «Ξέρουμε πως όσο κι αν το θέλετε δεν μπορείτε να είστε εκεί για να μας στηρίξετε, αλλά να είστε σίγουροι πως θα παλέψουμε και θα δώσουμε τα πάντα σε μια ακόμα δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση, για εσάς τους αγαπημένους μας οπαδούς», το μήνυμα της διοίκησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ