aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος F.C.: Στην τελική ευθεία του κόουτς

Πάφος F.C.: Στην τελική ευθεία του κόουτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ολοένα και πιο κοντά στην ανακοίνωση του νέου προπονητή βρίσκεται η Πάφος FC. Οι Ρώσοι επενδυτές έχουν πλέον καταλήξει σε συγκεκριμένα ονόματα και δεν αποκλείεται ο νέος τεχνικός να είναι εντελώς άγνωστος στο κυπριακό κοινό. Ο Λομάκιν και ο Ντούμποφ, οι οποίοι κινούν τα νήματα, βρέθηκαν προ εκπλήξεως με τα αποτελέσματα της ομάδας, κάτι που έφερε την αποχώρηση του Στίβεν Πρέσλι.

Επένδυσαν αρκετό χρήμα και ανέμεναν πως η πορεία της ομάδας θα ήταν καλύτερη. Αντί αυτού ούτε θέαμα είδαν, αλλά ούτε καλά αποτελέσματα ήλθαν. Ένα γκολ του Ανγκούλο κόντρα στην Ανόρθωση στο 1-1 στο «Στέλιος Κυριακίδης» την 2η αγωνιστική, ήταν όλα τα λεφτά. Τίποτα άλλο θετικό δεν διαπιστώθηκε και όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την οργή και την απογοήτευση των ιδιοκτητών. Γι΄αυτό και αφιερώνουν αρκετό χρόνο στην πρόσληψη του νέου προπονητή, γιατί πιθανή αποτυχία θα πάρει κι άλλο πίσω την ομάδα.

Στόχος είναι να έχουν προπονητή στο επόμενο παιχνίδι με την Αλκή, το οποίο θεωρείται εξαιρετικής σημασίας καθώς με τρεις ακόμη βαθμούς θα ισορροπήσουν την «κατάσταση» και θα αισθάνονται καλύτερα για τη συνέχεια. Προς το παρόν οι προπονήσεις συνεχίζονται υπό την επίβλεψη του Νίκου Κωνσταντινίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ