aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος F.C: Εταιρεία, χρήμα και τεχνικός διευθυντής

Πάφος F.C: Εταιρεία, χρήμα και τεχνικός διευθυντής

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Οι εξελίξεις τρέχουν στην Πάφος FC. Από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την εγγραφή της Εταιρείας που θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα, για να μπορέσει έτσι ο Ρώσος επιχειρηματίας και επενδυτής Σεργκέι Λομάκιν να εξοφλήσει τα χρέη του σωματείου, όπως έχει υποσχεθεί.

Πριν από το τέλος Απριλίου αναμένεται να ανακοινωθεί και το νέο διοικητικό σχήμα της Εταιρείας, με τον Χρίστο Γλυκύ να αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα προέδρου, ενώ άμεσα θα αρχίσει και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

Η πρώτη κίνηση από πλευράς γαλάζιων αφορά την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, ο οποίος αναμένεται να αφιχθεί από τη Γαλλία, πληροφορία που επιβεβαίωσε χθες στον Active 107.4 & 102.5 και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα», ο Χρίστος Γλυκύς.

«Θα παρουσιάσει κάποιες προτάσεις με τον προπονητή ούτως ώστε να μπει το νερό στο αυλάκι για να μπορέσουμε να στελεχώσουμε τη νέα μας ομάδα. Απώτερος σκοπός είναι να παρουσιαστεί μια ανταγωνιστική ομάδα στην Α’ Κατηγορία, αλλά και η πλήρης ανακατασκευή των γηπεδικών εγκαταστάσεων της ομάδας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal» ο Σεργκέι Λομάκιν μαζί με στενούς του συνεργάτες έχει επιθεωρήσει τα βοηθητικά γήπεδα των γαλάζιων και έχει ήδη πάρει αποφάσεις με σκοπό τη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου, που να εξυπηρετεί τόσο τις ανάγκες των ομάδων της Πάφος FC όσο και ομάδων από το εξωτερικό που θα επιλέγουν την Κύπρο για προετοιμασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ