aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος F.C.: Ευκαιρία η διακοπή, ευθύνες και στους ποδοσφαιριστές

Πάφος F.C.: Ευκαιρία η διακοπή, ευθύνες και στους ποδοσφαιριστές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι ευθύνες για τα άτυχα αποτελέσματα της Πάφος FC, δεν είναι αποκλειστική υπόθεση του Στίβεν Πρέσλι. Ευθύνες φέρουν και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη βοηθήσει στον βαθμό που όλοι ανέμεναν. Η βαριά ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα έφερε και την αλλαγή του προπονητή. Οι προπονήσεις ώσπου να βρεθεί ο διάδοχος του Σκωτσέζου τεχνικού θα συνεχιστούν υπό την καθοδήγηση του Νίκου Κωνσταντινίδη.

«Είτε είναι Κύπριος είτε ξένος ο προπονητής, θέλουμε να έχει ίδιες φιλοδοξίες με αυτές της ομάδας. Θέλουμε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του σωματείου», δήλωσε χθες ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του παφιακού συλλόγου Πέτρος Μελαίσης. Η διακοπή πάντως δίνει την ευκαιρία στους Ρώσους ιδιοκτήτες να προχωρήσουν στην πιο κατάλληλη επιλογή για το νέο τεχνικό.

Η παφιακή ομάδα δεν έχει και το πιο εύκολο αγωνιστικό πρόγραμμα, καθώς πέρα από το επικείμενο ματς με την Αλκή (εντός), ακολουθούν τα παιχνίδια με την Ομόνοια (εκτός) και τον ΑΠΟΕΛ (εντός). Στα θετικά -αν μπορεί να λεχθεί αυτό- της αναμέτρησης με τη Νέα Σαλαμίνα (0-3), ήταν η χρησιμοποίηση του Ζάντερ Σαντάνα. Η εντύπωση που επικρατεί είναι πως υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά το ζητούμενο είναι η αξιοποίησή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ