aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος F.C.: Εδώ και τώρα βαθμούς

Πάφος F.C.: Εδώ και τώρα βαθμούς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο κύβος ερρίφθει λοιπόν στην Πάφο και αφού τους πήρε και λίγο χρόνο κατέληξαν στον Κροάτη Ζέλικο Κόπιτς, ο οποίος θα πιάσει δουλειά, πιθανόν, από την Δευτέρα.  Σήμερα θα αποφασιστεί αν τελικά θα είναι στον πάγκο για να βοηθήσει στο αυριανό παιχνίδι με την Αλκή, ή αν την ευθύνη του κοουτσαρίσματος θα την έχει ο Νίκος Κωνσταντινίδης, ο οποίος προπονούσε την παφιακή ομάδα, όλο αυτό το διάστημα από την αποχώρηση του Στίβεν Πρέσλι.

Ο τελευταίος έχει κάνει πολλή δουλειά τις τελευταίες μέρες με στόχο να παρουσιαστούν πανέτοιμοι οι ποδοσφαιριστές, στο σημαντικό αυριανό παιχνίδι. Βέβαια στην Πάφο, πέραν του ενδιαφέροντος για τον επόμενο αγώνα και τους βαθμούς που θέλουν άμεσα, περιμένουν  και την επίσημη ανακοίνωση, γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις,  με την οποία θα ξεκαθαρίζει το θέμα του προπονητή, όπως και των συνεργατών του. Οι Ρώσοι επενδυτές δεν λένε και πολλά, δεν ανοίγονται και γενικά κρατούν κάποιες αποστάσεις.

Η έγνοια τους όλο αυτό το διάστημα ήταν να βρουν ένα ικανό προπονητή. Αισθάνονται και οι ίδιοι, πως έχει χαθεί αρκετός χρόνος και πως η κατάσταση που είχε δημιουργηθεί με τον Πρέσλι, τους έχει πάρει πίσω. Και θα είναι και οι ίδιοι τυχεροί αν πάρει τα πάνω της η ομάδα με την αλλαγή και την πρόσληψη νέου προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ