aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος F.C.: Δεν είναι χαμένη από χέρι

Πάφος F.C.: Δεν είναι χαμένη από χέρι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με ένα μόλις βαθμό σε πέντε αγώνες δεν υπάρχει αμφιβολία πως στην Πάφος FC επικρατεί απογοήτευση. Το ερώτημα που τίθεται για τους «γαλάζιους» είναι εάν θα καταφέρουν να κερδίσουν άμεσα βαθμούς και να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα. Ο νέος προπονητής της ομάδας Ζέλικο Κόπιτς, είδε την περασμένη Δευτέρα την ομάδα του να μην μπορεί να κάνει καλό παιχνίδι και να χάνει από την Αλκή Ορόκλινη.

Σήμερα το απόγευμα με αντίπαλο την Ομόνοια, η αποστολή της παφιακής ομάδας θα είναι πιο δύσκολη, όμως η Πάφος FC δεν είναι χαμένη από χέρι. Η διαπίστωση που υπάρχει είναι πως, στη διάθεση του ο Κόπιτς έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι σε θέση να πάρουν νίκες και μαζί βαθμούς για να πάρουν πιο ψηλά την ομάδα. Κόντρα στην επίσης διψασμένη για βαθμούς Ομόνοια, καλούνται να είναι συγκεντρωμένοι και να μην αφήσουν την αντίπαλό τους να κυκλοφορήσει την μπάλα.

Θα χρειαστεί περισσότερο τρέξιμο από ό,τι στο ματς με την Αλκή Ορόκλινη και πιο πολλή δράση σε όλους τους τομείς. Η άμυνα θα ριχθεί στον Χολτ, αλλά και στη δραστηριότητα του Σαντάνα, ενώ θα ξεκινήσει από την αρχή ο Ανγκούλο, πάνω στον οποίο υπολογίζουν πολλά οι «γαλάζιοι». Δεν αποκλείεται ακόμη και η χρησιμοποίηση του Λουλίνια, αν και το πιο πιθανό είναι να μείνει στον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ